6 اسفند 1392

راه تشخيص سالم بودن چاي كيسه‌اي

مولف: زهرا اسدپور   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

راه تشخيص سالم بودن چاي كيسه‌اي
 مشكل اساسي در توليد چاي كيسه‌اي، تقلبات و استفاده از افزودني‌ها براي ايجاد طعم يا رنگ و هم‌چنين استفاده از ضايعات چاي با ناخالصي زياد و فاقد كيفيتي است كه توليد آن در كارگاه‌هاي زيرزميني و غيرمجاز بسيار زياد است. با وجود اين، با دانستن و آزمايش راهكاري ساده مي‌توان چاي كيسه‌اي سالم را از نوع تقلبي و كم كيفيت تشخيص دهيد.جام جم سرا: مديريت نظارت بر مواد غذايي آرايشي و بهداشتي خراسان‌ رضوي گفت: براي اينكه بتوانيم از سلامت چاي كيسه‌اي اطمينان حاصل كنيم، بهتر است آن را داخل يك ليوان آب سرد بگذاريم. اگر پس از چند ثانيه رنگ آن در آب سرد مشخص شد، رنگ مصنوعي دارد. دكتر «علي‌اصغر اسماعيل‌زاده» اظهار كرد: چاي كيسه‌اي ناسالم، رنگ‌هاي شيميايي و طعم‌هاي مصنوعي افزودني دارد كه در دراز مدت مي‌تواند بستري را براي بروز انواع بيماري‌ها در مصرف‌كنندگان ايجاد كند. وي خاطرنشان كرد: مشكل اساسي در توليد چاي كيسه‌اي، تقلبات و استفاده از افزودني‌ها براي ايجاد طعم يا رنگ هم‌چنين استفاده از ضايعات چاي با ناخالصي زياد و فاقد كيفيت است كه توليد آن در كارگاه‌هاي زيرزميني و غيرمجاز بسيار زياد است. رعايت بهداشت در فرآوري و بسته‌بندي چاي كيسه‌اي هم‌چنين كيفيت فيلتر كيسه و نخ دوخت مورد استفاده در تهيه اين محصول عامل موثري در سلامت آن است. اسماعيل‌زاده خاطرنشان كرد: سرعت رنگ دادن چاي كيسه‌اي سبب شده افرادي زيادي از آن استفاده كنند اما شهروندان تنها با وجود پروانه ساخت روي بسته چاي كيسه‌اي مي‌توانند از سلامت آن اطمينان حاصل كنند.|
منبع: /my_weblog.tebyan.net

تعداد مشاهده (529)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مقاله " راه تشخيص سالم بودن چاي كيسه‌اي"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید