2 بهمن 1392

توصیه های بهداشتی آموزشگاه در ایام امتحانات

مولف: زهرا اسدپور   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

توصیه های بهداشتی آموزشگاه در ایام امتحانات

با فرا رسیدن زمان امتحان اضطراب امتحان ،حالت تشوش ،نگرانی و هیجان نا خوشایندی به وجود می آید که بیشتر دانش آموزان به آن دچار می شوند گاهی این اضطراب با سردرد ،سر گیجه ،دل درد ،حالت تهوع،تپش قلب و تنگی نفس همراه است و دیگر هیچ اشتها و انگیزه ای برای خوردن غذا باقی نمی ماند .اما نباید فراموش کرد که تغذیه مناسب تاثیر مستقیم بر عملکرد دانش آموزان دارد .رژیم های غذایی ناسالم و نادرست قابلیت فراگیری ،تمرکز حواس و هوشیاری دانش آموزان را کم میکند مخصوصا در دوران امتحانات که باید موجب تقویت قدرت فکری ،افزایش قدرت ایمنی بدن و آرامش اعصاب و روان شود .

بنابراین ما پیشنهاداتی در این زمینه داریم .

1-خوردن صبحانه:مهمترین عنصر در روزهای امتحان می باشد ولی باید توجه داشت که صبحانه سنگین نباشد تا حجم معده را را افزایش دهد و احساس سنگینی و خواب آلودگی ایجاد کند .

2-میان وعده:در فاصله بین صبحانه تا نهار می توان از میان وعده هایی مانند میوه ،ساندویچ های کوچک و سبک و یا خشکبار استفاده کرد .

3-نهار:باید به گونه ای باشد که اگر دانش آموزان دارای بی اشتهایی احتمالی از اضطراب زمان امتحان است بر آن غلبه کند به عنوان مثال نوع غذایی که دانش آموزدوست دارد در نظر گرفته شود و چهره و تزیینات جذابی داشته باشد .

فسفر موجود در ماهی بهتریت ماده مغذی برای مغز در زمان امتحانات می باشد سبز ی خوردن و سالاد و ماست نیز به این موضوع کمک شایانی میکند لازم به ذکر است که جگر و گوشت نیز مفید است زیرا کم خونی نیز یکی از دلایل کاهش تمرکز است .

4-عصرانه:می تواند کیک ساده ،شیر ،آب میوه و خشکبار باشد .

5-شام:بهتر است سبک باشد تا معده سنگین نشده و باعث بد خوابی و مشکلات بعدی در سر جلسه امتحان نشود .

واحد بهداشت آموزشگاه


تعداد مشاهده (608)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مقاله "توصیه های بهداشتی آموزشگاه در ایام امتحانات"


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید